Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

img_223013 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули близько десяти питань.

Першим прийняли рішення про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Необхідність цього рішення зумовлена підвищенням вартості електроенергії для освітлення місць загального користування та енергопостачання ліфтів та паливно-мастильних матеріалів.

Оскільки, рішення набуває чинності з 1 квітня 2018 року, управлінські компанії «Житлофонд» та «Управдом» повідомлять споживачів про зміни не пізніше, ніж за 15 днів до введення тарифів у дію.

Наступним члени виконкому розглянули питання про обмеження руху автотранспорту на окремих ділянках доріг у дні провідної неділі. Після обговорення було вирішено обмежити рух автотранспорту на території міського кладовища з понеділка 9 квітня до суботи 14 квітня з 9.00 до 16.00 години щоденно та у неділю 15 квітня 2018 року з 6.00 до 21.00 години. Також буде обмежено рух по вулиці П'яскорського на ділянці дороги, що прилягає до території міського кладовища у провідну неділю 15 квітня 2018 року з 6.00 до 18.00 години.

Виняток становитимуть лише транспортні засоби осіб з обмеженими фізичними можливостями, технологічний автотранспорт комунального підприємства «ШРЕП» та автотранспорт служб екстрених викликів.

Розглянувши розрахунки тарифів на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства та врахувавши значне збільшення видатків підприємства на сплату податків, які зросли відповідно до змін у законодавстві, члени виконавчого комітету вирішили підтримати рішення про коригування тарифів. Про це буде повідомлено споживачів додатково.

Також своїм рішенням члени виконавчого комітету затвердили граничну вартість послуг з ямкового ремонту доріг для комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експуатаційне підприємтво» на 2018 рік.

Про питання соціального захисту прав та інтересів дітей доповів завідувач сектором з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міськвиконкому - Іван Занов'як.

img_2233

 

     Споживчий ринок       

      mvs