Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Михайло Полодюк провів прийом громадян

Михайло Полодюк провів прийом громадян

img_2260Сьогодні міський голова Михайло Полодюк провів прийом громадян з особистих питань. До нього звернулося 10 шепетівчан і надійшло 2 колективних звернення.

Жителі вулиць Винниченка і Горбатюка клопотали про вжиття заходів щодо підтоплення їх житлових будинків, адже у зв'язку із несприятливими погодними умовами вода стікає у двори. Директор комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» Юрій Шайнога сказав, що йому відома ця ситуація та надав інформацію про поточні дії підприємства у цьому випадку.

У ході прийому звернулась мешканка Шепетівки щодо дозволу на встановлення кав'ярні. Начальник відділу містобудування та архітектури міськвиконкому Володимир Донков зазначив, що для цього необхідно надати певний перелік документів та порадив звернутись до нього у відділ для отримання детальної інформації з цього питання.

Також виникали питання щодо встановлення індивідуального опалення, надання матеріальної допомоги, порядку встановлення МАФів, питання щодо дозволу на зрізання дерев тощо.

Міський голова Михайло Полодюк, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, представники структурних підрозділів міськвиконкому надали роз'яснення по кожному зверненню і можливу допомогу у розв'язанні проблем шепетівчан.

img_2265

 

     Споживчий ринок       

      mvs