Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини До уваги керівників підприємств Шепетівки!

До уваги керівників підприємств Шепетівки!

ogoloshenaЗ метою сприяння регіональній економіці, стимулювання зовнішньоекономічної діяльності, розвитку малого та середнього бізнесу, інформуємо про нові міжнародні програми для підприємств:

1. Австрійська програма партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЕС», зі стажуванням у Biдні. Програма включає у себе навчання у Києвi з австрійськими експертами (3 модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння у пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту у Відень. Інформація в додатку.

2. Служба старших експертів (SES, Бонн) — надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. З допомогою Служби старших експертів підприємства можуть запросити для вирішення конкретних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від 3 тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі. Інформація додається.

Бажаючих прийняти участь к вищезазначених програмах просимо повідомити відділ підприємництва та аналізу управління економічного розвитку до 9 квітня 2018 року за телефоном: 4-01-52 або наЕ-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

За більш детальною інформацією можна звертатись у Центр бізнес-освіти Київської Торгово-промислової палати. Контактна особа: Леся Засульська, тел. (044) 235-82-96; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду /

Додатки: 1)інформація щодо Австрійської програми, 2)інформація щодо Служби старших експертів, 3) анкета учасника

Додатки

 

     Споживчий ринок       

      mvs