Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська влада Міський голова

Міський голова

Полодюк Михайло Іванович

5

Народився у 1964 році.
Вищу освіту здобув у Київському державному педагогічному інституті іноземних мов (вчитель німецької та англійської мови) та Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління).
Трудову діяльність розпочав у загальноосвітній школі № 6 та Шепетівському сільськогосподарському технікумі бухгалтерського обліку, де з вересня 1986 року по липень 2002 року працював вчителем та викладачем іноземних мов.
З 2002 по 2011 рік працював у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради.
З 2011 року по березень 2014 року працював у м. Шепетівка Хмельницької області на посаді кредитного інспектора кредитної спілки «Народна каса».
Громадська діяльність:
З 1992 року заступник, а з 1994 по 1997 роки голова профспілкового комітету працівників загальноосвітньої школи № 6 м. Шепетівка.
Член Всеукраїнських громадських організацій: «Українського козацтва» та «Комітету виборців України».
З 2006 року по 2010 рік - депутат Шепетівської міської ради 5-го скликання, голова постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку.
З 2006 по 2010 рік член Планувальної ради при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради.
З 2010 року - депутат Шепетівської міської ради 6-го скликання, заступник голови постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку.

25 жовтня 2015 року обраний міським головою міста Шепетівка


 

     Споживчий ринок       

      mvs