Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Інформація Шепетівської міської ради Шепетівського району Хмельницької області про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності

1. Мета проведення робіт: проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для викупу земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти нерухомого майна та об'єкти незавершеного будівництва, що перебувають у власності громадян.

2. Дані про земельну ділянку:

- земельна ділянка для будівництва та обслуговування готельного комплексу, площею 0,3000 га, місце розташування: Хмельницька область, Шепетівський район, м. Шепетівка, вул.Митрополита Шептицького,60;

- земельна ділянка для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,2000 га, місце розташування: Хмельницька область, Шепетівський район, м. Шепетівка, вул.Митрополита Шептицького,52;

- земельна ділянка для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 2,1774 га, місце розташування: Хмельницька область, Шепетівський район, м. Шепетівка, вул.Гранітна,1;

3. Умови конкурсу:

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, прошита, пронумерована, із нотаріально посвідченими копіями долучених документів ( а в подальшому - протягом року- без нотаріального посвідчення, завірені печаткою та підписом учасника, з відміткою в заяві про дату проведення конкурсу, до якого долучались нотаріально посвідчені копії документів) з описом підтвердних документів, що міститься в конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності " із зазначенням земельної ділянки та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція учасника подається в складі конкурсної документації і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях) не більше 15 календарних днів. Конверти з конкурсною документацією учасника на участь в конкурсі розпечатуються на засіданні комісії. Кожен учасник має право відкликати свою пропозицію (конкурсну документацію) до закінчення строку її подання.

Конкурсну документацію можна подавати не пізніше ніж за 2 робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

Учасник має право відкликати свою заяву не пізніше ніж за 2 робочі дні до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову комісії.

Невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова комісії із зазначенням підстав відмови.

4. Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс суб'єктів оціночної діяльності:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності за формою згідно з додатком 2 Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності (далі – Положення);

- витяг з державного реєстру юридичних - витяг з державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копія установчого документа учасника;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки);

- копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності;

- копія ліцензії на виконання землеоціночних робіт;

- інформація про учасника щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі.

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності , затвердженого рішенням Шепетівської міської ради від 19.06.2014 року №22 (далі – Положення)

5. Строк подання конкурсної документації: до 22 квітня 2015 року (включно).

6. Поштова адреса, за якою подаються документи: 30400, Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Островського, 4, к. 415.

7. Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 27 квітня 2015 року об 09.00 за адресою: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Островського, 4, 3-й поверх (мала зала засідань).

8. Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Островського, 4 – Шепетівська міська рада. Телефон для довідок: (03840) 5-61-86.

В.о. міського голови М.Полодюк


 

     Споживчий ринок       

      mvs