Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Шановний споживачу!

7Звертаємося до Вас з метою інформування про те, що в Україні діє програма державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій.

Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління праці соціального захисту населення виконавчого комітету Шепетівської міської ради, щодо призначення житлової субсидії.

З 1 травня 2015 року суттєво спрощено порядок призначення субсидій і форми Заяви та Декларації, що подаються.

Звертаємо особливу увагу, що для призначення субсидії за спрощеним порядком необхідно подавати заяву до управління праці та соціального захисту населення після 1 травня 2015 року, при цьому субсидія може бути призначена за бажанням заявника з квітня 2015 року (з місяця підняття тарифів).

Ми надсилаємо Вам бланки Заяви та Декларації, які Ви можете заповнити і надати до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Шепетівської міської ради за адресою: вул.Островського,4 , каб.115.

Громадянин несе відповідальність за достовірність поданих у декларації відомостей про доходи, майно. Якщо громадянин приховав, або свідомо подав недостовірні дані, або не повідомив про зміни у складі сім'ї призначена субсидія припиняється та повертається ним у подвійному розмірі.

Якщо Ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2014/2015 років, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації. При цьому звертаємо увагу, що громадянин, якому призначено субсидію, зобов'язаний протягом місяця проінформувати управління праці та соціального захисту населення про зміни у складі зареєстрованих, зміни у переліку отримання житлово-комунальних послуг, про купівлю товарів, або оплату послуг, що перевищують 50 тис. грн.

Сім'ї, які складаються лише з непрацездатних осіб (пенсіонери, інваліди) набувають права з 1 травня 2015 року на призначення субсидії на понаднормову площу житла за умови подання заяви на розгляд комісії міської ради.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то відповіді на них Ви можете отримати в Управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Шепетівської міської ради за адресою: вул.Островського,4 , каб.115 та за телефоном 5-80-28.

Також Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті Міністерства соціальної політики України mlsp.gov.ua .

 

     Споживчий ринок       

      mvs