Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

«До Вас завітає дільничний інспектор міліції»

    Протягом січня-березня поточного року Шепетівським МВ УМВС України в Хмельницькій області проводяться заходи щодо підвищення рівня взаємодії з населенням і підняття іміджу міліції, а саме відвідування помешкань громадян дільничними інспекторами міліції в рамках операції “Візит”. Зусилля правоохоронців спрямовані на інформування населення, проведення профілактичної роботи та налагодження взаємодії з населенням.

     Основним завданням цих заходів є відвідування мешканців та вручення візитних карток. Часи прийому громадян, прізвище та контактні телефони дільничного інспектора, закріпленого за певним районом, телефони чергової частини територіального органу міліції – цю інформацію містить візитка, яку обов’язково залишає працівник міліції після спілкування з жителями своєї території обслуговування.

     Також під час цієї профілактичної операції, дільничні розносять листівки з інформацією про те, як уникнути крадіжки та як не стати жертвою шахраїв, особливо людям похилого віку. Дуже важливо в процесі цієї роботи зміцнювати зв’язки з громадянами. Саме їх довіра до правоохоронців дуже допомагає в протидії злочинності та профілактиці правопорушень.

     Ще одним важливим напрямком цих заходів є з’ясування інформації про правопорушення та громадян, які схильні до їх скоєння. Адже дільничний несе певну відповідальність за стан правопорядку в своєму населеному пункті й тому повинен знати цю територію, як п’ять пальців. Від правопорядку в кожному окремому населеному пункті залежить й лад у країні. Для досягнення позитивних зрушень працівники міліції у своїй діяльності потребують активної громадської підтримки, бо на сучасному етапі робота міліції оцінюється рівнем безпеки та довіри громадян.

     На дільничних пунктах міліції на території району, а також безпосередньо в кабінеті дільничних інспекторів міліції Шепетвського МВ УМВС, встановлено дні прийому громадян. Розпорядок прийому виглядає таким чином:

вівторок з 9.00 до 11.00 год., четвер з 18.00 до 21.00 год., субота з 10.00 до 13.00 год.

     Мешканці району мають змогу звернутися до дільничних інспекторів міліції з особистими питаннями, проблемами, скаргами в означений час, а також в чергову частину Шепетівського МВ УМВС цілодобово за тел..102 або 4-05-14, 4-05-15

     На території Шепетівського району працює 24 дільничних інспектора, з яких 11 обслуговують сільську місцевість та 2 помічника дільничних. Також в районі нараховується 47 членів громадських формувань. Вони надають активну допомогу співробітникам міліції при виконанні їх службових обов’язків, повідомляють про події, які сталися на території обслуговування, проводять профілактичні бесіди з громадянами, спільно з правоохоронцями патрулюють вулиці.

     Профілактичні заходи тривають, дільничні інспектори міліції і надалі проводитимуть роботу по активізації співпраці з громадянами,  налагодженню з ними належної взаємодії та надаватимуть правову допомогу, приділятимуть більше часу для спілкування.

      

 0235

 

На фото:

Дільничний інспектор міліції Шепетівського МВВС

ст. лейтенант міліції

Дідук Назар Анатолійович

 

     Споживчий ринок       

      mvs