Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

На Шепетівщині , було проведено операцію “Нагляд”

     Більшість злочинів скоюють раніше судимі особи, які звільнилися з місць позбавлення волі та не стали на шлях виправлення. У зв’язку з цим з 11 по 23 лютого 2014 року на території Шепетівського району проводилась операція “Нагляд”. Мета заходу – вжиття додаткових заходів щодо адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі, активізації боротьби з рецидивною злочинністю, підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи з раніше судимими особам.

     Найбільше роботи випало дільничним інспекторам, адже кожен з них на ввіреній йому адміністративній дільниці повинен відвідати осіб, що відбували покарання, і провести з ними профілактичні бесіди.

     Як розповів начальник сектора дільничних інспекторів міліції Шепетівського МВ Божок О.А., під час операції було перевірено 31 особу, на 18-х порушників працівниками міліції складено адміністративні протоколи за ст. 187 КУпАП за порушення адміністративного нагляду, санкція якої передбачає штраф від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20 відсотків від заробітку. За ініціативою міліції був встановлений адміністративний нагляд над однією особою. А за одним фактом порушення правил адміністративного нагляду порушено кримінальну справу відповідно до ст. 395 КК України «Порушення правил адміністративного нагляду».

 

     Споживчий ринок       

      mvs