Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

У Шепетівці нічні посиденьки завершилися вбивством

      14.03.2014 року о 06.10 годин до чергової частини Шепетівського МВ УМВС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги, про те, що 14.03.14 р. в м. Шепетівка по вул. Першотравнева, виявлено труп невідомої особи жіночої статті.

         При виїзді на місце події правоохоронці помітили на тілі померлої ознаки насильницької смерті, а саме тілесні ушкодження у вигляді рубаної рани голови. Особу загиблої встановили під час проведення оперативних заходів. Потерпілою виявилася 46-річна місцева жителька.

       Завдячуючи оперативним діям правоохоронців, "за гарячими слідами" було встановлено особу вбивці. Ним виявився 57-річний місцевий житель, раніше не судимий, не працюючий. Чоловік повідомив, що того дня він разом із потерпілою знаходився у себе дома, де вони розпивали спиртні напої, після чого на грунті раптово виниклих неприязних відносин, він наніс тілесні ушкодження потерпілій, у вигляді ударів по голові, які були не сумісні з життям. Потім пішов спати, прокинувся близько 04.00 години ранку та виніс тіло на вулицю, неподалік свого будинку.

             З місця пригоди було вилучено сліди речовини бурого кольору. Труп 46-річної жінки направлено в Шепетівське бюро СМЕ. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (Умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років ув’язнення.

 

     Споживчий ринок       

      mvs