Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

На Шепетівщині проходить операція «Берег»

Відпочинок для того й відпочинок, щоб подарувати насолоду та наснагу, а не розчарування та зайвий клопіт. Аби цього не сталося правоохоронці у період масових відпусток та тривалих дитячих канікул посилюють увагу до місць проведення жителями м. Шепетівка та району свого дозвілля, як то приміські лісопаркові зони, пляжі, бази відпочинку, санаторії, профілакторії, кемпінги, бари, розважальні центри тощо. Причиною такої зацікавленості є бажання убезпечити відпочиваючих та попередити скоєння відносно них злочинів, як показує практика, найчастіше – крадіжок, та виявлення потенційних правопорушників.
Працівниками внутрішніх справ перевіряються об’єкти на території міста та району, що надають ті чи інші послуги для відпочинку.
Погодьтесь, зустрічатись із незовсім адекватними через вжиття міцних напоїв «відпочиваючими» доводилось, певно, кожному і дуже часто від такого сусідства і настрій, і радість уікенду псувались. 
Нехтують громадяни не лише обмеженнями щодо вживання алкоголю, до якого, до речі, віднесено й пиво, але й правилами адміністративного нагляду, встановленого для певної категорії осіб, схильних до всіляких протиправних дій. Тут статистика свідчить сама за себе - кожен 5 злочин, скоєний особою, що раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності. Тож лояльність та поблажливість у даному випадку недоречна. Найчастіше до міліції відпочиваючі звертаються із заявами про крадіжки. Залишені на пляжі чи березі водоймища без нагляду особисті речі – не просто спокуса для злодія, а вигідна пропозиція скористатись вашою безпечністю. Тож, аби літній відпочинок був лише в радість, не забувайте: «Обережного й Бог береже».
Ст.ІРН та ГФ Шепетівського МВ мол. лейтенант міліції  В. Поліщук
 

     Споживчий ринок       

      mvs