Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Операція «Нерест»

Шепетівський МВ УМВС України в Хмельницькій області доводить до відома жителів Шепетівського району, що під час нересту спільно з органами рибоохорони та співробітниками Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області будуть проводитися постійні спільні рейди по виявленню порушень правил любительського та спортивного рибальства України.

За перебування біля берега з сухими сітками передбачено відповідальність за ч.3 ст. 85 КК України про адміністративні правопорушення у ви-гляді штрафу від 104 до 170 гривень. За грубе порушення правил рибальства лов риби електровудкою, сітками, за допомогою отруйних речовин та колючих предметів передбачена відповідальність за ч.4 ст.85 КУпАП у вигляді штрафу від 340 до 510 гривень, а також кримінальна відповідальність за ст. 249 Кримінального кодексу України. За торгівлю рибою та раками на ринках району без належних документів передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 88 КУпАП у вигляді штрафу від 51 до 255 гривень з конфіскацією риби чи без неї.

Шановні жителі Шепетівщини, під час нерестового періоду особливо ретельно до-тримуйтеся правил любительського та спортивного рибальства України, займайте активну життєву позицію. При виявленні порушень телефонуйте за телефонами гарячої лінії 102 !

 

     Споживчий ринок       

      mvs