Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

ВБИВСТВО У С. САВИЧІ

23 квітня ц.р., о 21.50 годин в чергову частину Шепетівського МВ надійшло звернення місцевого жителя, про те, що 23 січня ц.р., близько 21.30 годин в с. Савичі Шепетівського району, поблизу ставу, охоронник на грунті раптово виниклих неприязних відносин спричинив тілесні ушкодження його другові. На місце події одразу виїхала СОГ в повному складі разом із керівництвом.

Після чого було встановлено, що в с. Савичі, на сільському ставку наглядач за ставом місцевий житель, 1958 р.н., раніше судимий, під час обходу поблизу ставу виявив двох молодиків, які, нібито на його думку, здійснювали вилов риби. Після чого між ними з приводу перебування останніх поблизу ставу, виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку, в ході якої наглядач, з мисливської гладкоствольної рушниці невстановленого зразка, яку він знайшов на горищі власного будинку та приніс із собою, здійснив постріл в груди одному із хлопців, в наслідок чого, останній помер на місці події.

Даний факт внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування (кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України. Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою).

 

     Споживчий ринок       

      mvs