Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Розпочалась операція «Розшук»

Обстановка в області по лінії розшукової діяльності продовжує залишатися складною та напруженою. Тому для якісного поліпшення в цьому напрямку, в період з 05 по 19 червня 2015 року проводиться цільова оперативно-профілактична операція"Розшук".

Дана операція проводиться з метою активізації розшуку осіб, які переховуються від слідства,дізнання та суду, безвісти зниклих громадян та встановлення осіб невпізнаних трупів.

«По-перше, потрібно проаналізувати всю наявну інформацію у відношенні всіх категорій розшукуваних осіб, що розшукуються міськвідділом. - розповідає оперуповноважений сектору карного розшуку Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області лейтенант міліції Яворський Павло. - Звернемо особливу увагу на розшукуваних злочинців, які скоїли вбивства,тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілих, вчинили розбійні напади та пограбування. Також буде проведено ряд оперативно-розшукових заходів направлених на активізацію розшуку всіх категорій розшукуваних осіб.»

До проведення операції даної категорії, як правило, залучаються всі оперативні служби. Спільними рейдами та оперативно-розшуковими заходами проводиться активізація розшуку всіх категорій розшукуваних осіб та їх затримання.

 

     Споживчий ринок       

      mvs