Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Міліція Шепетівки – на заваді нічним кримінальним розвагам молоді

Працівниками Шепетівського міськвідділу міліції, з метою покращення криміногенної обстановки в м. Шепетівка та Шепетівському районі, для забезпечення безпеки на вулицях, під контролем керівництва міськвідділу в період з 27 липня по 14 серпня проводилася профілактична операція під умовною назвою «Нічне місто».

Зазвичай, саме на темну пору доби припадає найбільша кількість злочинів. Причому, серед «нічних бешкетників» переважають підлітки і молодь, котрі відвідують нічні заклади.

Оперативно-профілактичні заходи здійснювалися спеціально створеними оперативними групами у складі співробітників карного розшуку, відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, дільничних інспекторів міліції, членів громадських формувань та патрульної служби Шепетівського міськвідділу, які в період з 20 години до 01 години ранку несли службу з охорони громадського порядку на території міста та району.

За період операції працівниками міліції було складено 58 протоколів про адміністративні правопорушення: дрібне хуліганство, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появу в громадських місцях у нетверезому стані, паління у заборонених законодавством місцях, порушення правил адміністративного нагляду, а також порушенно криміналальне провадження за ст. 301 ч. 3 ККУ.

Окрім того було перевірено міські розважальні заклади, які працюють в нічний час доби, на предмет незаконного продажу алкогольних напоїв неповнолітнім особам і порушення громадського порядку.

 

     Споживчий ринок       

      mvs