Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Скоєно тяжкий злочин

02.10.2015 року о 15.02 год. до чергової частини Шепетівського МВВС надійшло повідомлення місцевої жительки, 1938 року народження, про те, що в м. Шепетівка по вулиці Героїв небесної сотні, 57, у квартирі №32, невстановлена особа нанесла тілесні ушкодження її сусідам. По приїзду на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 02.10.2015 близько 15.00 год. в м. Шепетівка по вулиці Героїв небесної сотні, 57, у власній квартирі, де проживає місцева жителька, 1929 р.н., пенсіонерка, невстановлена особа, з невстановлених причин , нанесла невстановленим предметом останній, тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, рубленої рани голови та тілесні ушкодження її онуку, 1998 р.н., у вигляді рубаної рани голови та рук. Потерпілих було госпіталізовано в реанімаційне відділення Шепетівської центральної районної лікарні. З місця події вилучено змиви слідів бурого кольору, слід взуття.

За даним фактом було вненсено відомості до ЄРДР Шепетівського МВВС та розпочато досудове розслідування. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення особи злочинця.

Керівництво Шепетівського МВВС просить усіх громадян, хто володіє будь-якою інформацією стосовно даної події звертатися до чергової частини міськвідділу за тел. 102 або 5-10-14 (4-05-14)! Конфіденційність гарантована!

 

     Споживчий ринок       

      mvs