Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Помилка
  • Помилка завантаження даних каналу.
Home Міська рада Рішення виконкому 2012 Про хід виконання рішення виконкому від 21.06.2012 року “Про хід підготовки виборів до Верховної Ради України”

Про хід виконання рішення виконкому від 21.06.2012 року “Про хід підготовки виборів до Верховної Ради України”

 

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

від   __________   2012 року                     м. Шепетівка                             № _____

Про хід виконання рішення

виконкому від 21.06.2012 року

“Про хід підготовки    

виборів до Верховної Ради

України”

           Керуючись ст.38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”. На виконання ст. 70 Конституції України, відповідно до Закону України ,,Про Державний реєстр виборців,, та Закону України ,,Про вибори народних депутатів України'', виконавчий комітет Шепетівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. 1.Інформацію про хід виконання рішення виконкому від 21.06.2012 року “Про хід підготовки виборів до Верховної Ради України” взяти до відома (додаток додається).
  2. 2.Продовжити роботу над покращенням якості Державного Реєстру виборців (м.Шепетівки), усунути неточності в списках виборців до наступного виборчого процесу.
  3. 3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Капелюха П.М.

Міський голова                                                     С. Антонюк


Додаток

до рішення

виконавчого комітету

від ___ грудня 2012 року №____

Інформація

Про хід виконання рішення виконкому від 21.06.2012 року “Про хід підготовки виборів до Верховної Ради України”

     Відповідно до Закону України '' Про вибори народних депутатів України''

28 жовтня 2012 року відбулися вибори до Верховної Ради України.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Шепетівської міської ради провів значну роботу з підготовки та проведення виборів до Верховної Ради України:

Починаючи з 01.07.2012 року по 28.10.2012 року до паспортного столу надано 83 запити, щодо уточнення виборчої адреси та ідентифікаційних персональних даних громадян. До міськрайонного управління юстиції надано 10 запитів, щодо уточнення факту смерті громадян. За результатами запитів були внесені відповідні зміни до реєстру.

Проведено роботу разом з головами квартальних комітетів, які надавали нам відомості про реєстрацію громадян у м.Шепетівка по своїм кварталам. Всі відомості були надані для перевірки до паспортного столу. За результатами перевірки були внесені відповідні зміни до реєстру.

Відділ ведення Державного реєстру виборців проводив засідання з дільничними виборчими комісіями з роз’яснювальної роботи, щодо уточнення списків виборців.

Відділом ведення було виготовлено іменні запрошення кожному виборцю м.Шепетівки для прийняття участі у виборах до Верховної Ради України, а також попередні та уточнюючі списки виборців для двадцяти звичайних виборчих дільниць міста. Для усунення кратних включень виборці, які на день голосування знаходились на спеціальних дільницях (в лікарнях) за поданням головних лікарів виключалися із списків виборців за своїм місцем реєстрації та вносилися у списки на спеціальних дільницях.

Було опрацьовано 221 заяву від виборців, з яких 79 на включення громадян до Державного реєстру виборців, 112 на зміну виборчої адреси громадян та 30 заяв на зміну ідентифікаційних персональних даних громадян. Голови та члени виборчих дільниць у свою чергу проводили роботу з громадянами на відповідних виборчих дільницях, після чого вся інформація, яка подавалася від них перевірялася у відповідних службах. За результатами перевірки також вносилися зміни до реєстру.

Значну увагу приділено роботі з виборцями через засоби масової інформації. В ході якої було роз’яснено діюче законодавство по уточненню списків виборців.

На даний час відділ ведення Державного реєстру виборців продовжує свою роботу над вдосконаленням бази даних Державного реєстру виборців. Щомісячне поновлення Реєстру виборців, реєстрація громадян, зняття з реєстрації, опрацювання записів про померлих громадян, видалення записів про виборців, що дублюються, тощо. Постійна взаємодія з Державними органами, закладами, установами та безпосередньо з виборцями, щодо внесення змін відповідно до чинного законодавства персональних даних виборців дозволяють утримувати Реєстр в належному стані.

   В подальшому відділ ведення Державного реєстру виборців буде продовжувати працювати над покращенням якості Реєстру, висвітлювати інформацію шляхом публікації оголошення інформативного характеру у друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті Шепетівської міської ради. Проводити роз`яснювальну роботу працівниками   відділу ведення Державного реєстру виборців з виборцями міста.

Керуючий справами

виконавчого комітету                                                                     П.Капелюх

 

     Споживчий ринок       

      mvs