Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Підприємцям Оголошення До уваги суб’єктів господарювання!

До уваги суб’єктів господарювання!

Відповідно до листа Хмельницької ОДА від 02 квітня 2015 року № 70/26-13-1507/2015 у рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" 15-17 квітня 2015 року відбудеться семінар на тему "Як робити бізнес з Німеччиною" ("How to do business with Germany") програми Федерального міністерства економіки і технологій з підготовки управлінських кадрів Німеччина – Україна: Fit for Partnership with Germany (Готуємося до партнерства з Німеччиною) (далі – Програма).

Програма сприяє формуванню сучасного управлінського потенціалу бізнес-середовища, зокрема за рахунок можливості стажування у Німеччині представників підприємництва регіону (відомості щодо напрямків стажування та вимог до кандидатів додаються).

Семінар спрямований на популяризацію Програми на регіональному та місцевому рівнях та надає можливість дізнатись про досвід проходження стажування випускників Програми. Під час семінару претенденти на стажування отримають індивідуальні консультації та зможуть прийняти участь у конкурсному відборі на стажування у Німеччині (порядок денний семінару додається).

До участі у семінарі запрошуються суб'єкти підприємництва відповідних адміністративних територій, зацікавлені у підвищенні конкурентоспроможності власного бізнесу та налагодженні взаємовигідних зовнішньоекономічних відносин.

Бажаючим взяти участь у семінарі просимо повідомити до 09 квітня 2015 року управління економічного розвитку Шепетівського міськвиконкому ( вул. Островського, 4, к.206 тел 4-01-52

Завантажити відомості щодо напрямків стажування та вимог до кандидатів

 

     Споживчий ринок       

      mvs