Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Підприємцям Оголошення До уваги суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, ресторанного господарства та послуг!

До уваги суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, ресторанного господарства та послуг!

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради оголошує конкурс на Кращий заклад торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

Для участі в конкурсі запрошуються представники закладів торгівлі продовольчого і непродовольчого профілів, заклади ресторанного господарства та всі об'єкти сфери послуг міста.

Заявки на участь у конкурсі за довільною формою подаються до 18.09.2015 року у виконавчий комітет Шепетівської міської ради.

Пропозиції щодо участі в конкурсі можуть надавати жителі міста, громадські організації, фізичні особи-підприємці, структурні підрозділи виконавчого комітету.

Конкурс проводиться в таких номінаціях:

- заклад торгівлі продовольчого профілю;

- заклад торгівлі непродовольчого профілю;

- заклад ресторанного господарства;

- заклад сфери послуг.

Заявки на участь в конкурсі " Кращий заклад торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг» подаються до 18.09.2015 року за адресою:

м. Шепетівка, вул. Островського, 4 або на електронну адресу: : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Телефони для довідок: 4-04-16, 5-41-01.

 

     Споживчий ринок       

      mvs