Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ У І кварталі 2015 року на Шепетівщині зібрано до бюджетів податків та зборів на 66,4% більше, ніж в минулому році

У І кварталі 2015 року на Шепетівщині зібрано до бюджетів податків та зборів на 66,4% більше, ніж в минулому році

За підсумками І кварталу 2015 року до бюджетів всіх рівнів Шепетівщини поступило 50,6 мільйона гривень платежів, що адмініструються органами ДФС. Це на 20,2 мільйона гривень більше, як у І кварталі торік.

«В порівнянні з фактичними надходженнями минулого року зростла сплата податкових платежів на 66,4 відсотка. Суттєвий приріст надходжень у І кварталі цього року відбувся як до державної, так і місцевої скарбниць. Такого результату досягнуто не лише завдяки справлянню нових податків, як-то військовий збір чи ПДФО з відсотків за депозитами», - відзначив виконувач обов'язків Шепетівської ОДПІ Ярослав Баран.

За словами керівника місцевого податкового відосмства, за підсумками перших трьох місяців цього року відбулося зростання надходжень податку на прибуток – на 3,1 мільйона гривень, податку на додану вартість – на 3,5 мільйона гривень.

«За цими показниками – сумління наших платників, ефективна робота податківців та очевидний позитивний вплив податкової реформи», - відзначив Ярослав Баран.

 

     Споживчий ринок       

      mvs