Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Надходження до зведеного бюджету від суб'єктів господарювання Шепетівщини становили 153,9 мільйонів гривень

Надходження до зведеного бюджету від суб'єктів господарювання Шепетівщини становили 153,9 мільйонів гривень

Такі цифри повідомив виконуючий обов'язки начальника Шепетівської ОДПІ Віктор Марчук під час чергової зустрічі з платниками податків.

За січень-вересень поточного року до державного бюджету надійшло 68,2 мільйона гривень, що на 44,3 мільйони гривень більше минулорічного показника.

Місцевий бюджет поповнено на 85,4 мільйони гривень, темп росту до попереднього року забезпечено на 113,8 відсотка.

Віктор Марчук звернув увагу присутніх на те, що бюджетоутворюючим для місцевої скарбниці став податок на доходи фізичних осіб. З початку року надійшло 54,6 мільйонів гривень цього податку, його питома вага в місцевому бюджеті становила 63,4 відсотка.

За 9 місяців поточного року юридичними та фізичними особами - спрощенцями сплачено 9,5 мільйона гривень єдиного податку, що на 64,6 відсотка більше в порівнянні з минулим роком.

«Саме надання якісних адміністративних послуг та консультацій для платників податків, розуміння їхніх проблем та нагайних потреб сприяє стабільному збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів, реалізації важливихсоціальних програм», - зазначив Віктор Марчук.

Очільник Шепетівської ОДПІ повідомив про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2015 рік» у частині підвищення з 1 вересня 2015 року соціальних стандартів, нагадав про необхідність індексування заробітної плати та своєчасному проведенню розрахунків з найманими особами.

 

     Споживчий ринок       

      mvs