Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Документи на отримання ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами можна подати до Славутської ОДПІ.

Документи на отримання ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами можна подати до Славутської ОДПІ.

Відповідно до Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами підлягає ліцензуванню.

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями становить:

8 000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі; а на території сіл і селищ – 500 гривень на кожний окремий, зазначений у ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами становить:

на кожне місце торгівлі у межах території міст – 2 000 гривень,  на території сіл і селищ – 250 гривень.

Плата вноситься до подання заяви на отримання ліцензії.

Ліцензія видається терміном на один рік, плата справляється щоквартально рівними частками.

Для отримання ліцензії оформляється заява. У заяві додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

До заяви додається копія платіжного документа про внесення плати за ліцензію (з відміткою банку про оплату) та довідка фінансового управління про надходження коштів.

Для продовження ліцензії подаються оригінал ліцензії; копія платіжного документа про внесення плати за ліцензію (з відміткою банку про оплату) та довідка фінансового управління про надходження коштів.

У зв'язку з реорганізацією Шепетівської ОДПІ,  для отримання ліцензій суб'єкт підприємницької діяльності може звернутись до пункту прийому документів в Центрі обслуговування платників Славутської ОДПІ (м.Славута, вул.Козацька, 26),  телефон (242) 2-11-30/

Приймання документів та видача ліцензій в Славутській ОДПІ здійснюється щочетверга  з 10-00 до 17-30 (обідня перерва з 13-00 до 14-00).

Для своєчасного продовження ліцензій подавати зазначені документи бажано не пізніше ніж за два тижні до закінчення терміну дії ліцензій.

 

     Споживчий ринок       

      mvs