Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Всеукраїнська благодійна акція "Серце до Серця"

Всеукраїнська благодійна акція "Серце до Серця"

01Чуйність, доброта та милосердя завжди були в традиціях українського народу. Вже десятий рік поспіль проходить Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка об'єднує серця жителів міста.

28 квітня волонтерами Шепетівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся збір коштів серед жителів міста на придбання реанімаційного медичного обладнання для обласної дитячої реанімації.

В акції взяли участь 11 волонтерів – це студенти Шепетівського медичного училища (Дворак Катерина, Логвин Карина, Романцов Дмитрій, Юрчук Андрій, Мокрій Владислав, Демчук Назарій) та студенти Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету (Романюк Ольга, Гудзовська Катерина, Ревін Володимир, Дзюба Артур, Дубровський Віталій).

Небайдужі мешканці Шепетівки активно долучились до проведення акції. Всього було зібрано 683 грн. 40 коп. Найбільшу суму вдалося зібрати студентці Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету Гудзовській Катерині.

Дякуємо всім хто приймав участь у Всеукраїнській акції "Серце до Серця", нехай у ваших родинах панує мир, здоров'я та щастя.

Шепетівський міський ЦСССДМ

02

 

     Споживчий ринок       

      mvs