Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Успіх – кредо сучасної молоді

Успіх – кредо сучасної молоді

26День молоді в Україні відзначається щорічно в останню неділю червня. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість — це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань, це час підкорення вершин, здійснення мрій та досягнення успіху. До Дня молоді ми підготували декілька порад молодим людям про те, як стати успішним у житті.

Що таке успіх? Позитивний наслідок будь-якої діяльності. Що ж потрібно робити для того, щоб досягти успіху? Це перш за все – це працювати над собою. Ні одна «модна» техніка самонавіювання та візуалізації не здатна зробити людину успішною. Лише власні реальні кроки та дії здатні зробити життя таким, про яке мрієте.

Спочатку будь-якій молодій людині потрібно чітко визначитися, що їй подобається, до чого є здібності та схильності, та розвиватися в даному напрямку. Адже лише та справа, яка приносить радість та від якої людини почувається щасливою спроможна принести достаток та успіх. Не можна себе силком змусити робити роботу, яка не подобається, і почуватися успішним та щасливим.

«В здоровому тілі – здоровий дух» , - і це не просто слова, це щира правда. Необхідно стежити за собою, займатися спортом, правильно харчуватися, забути про шкідливі звички, і тоді тіло наповниться життєвою енергією, будуть сили та бажання жити, робити щось нове та цікаве, відчуватиметься душевний підйом та позитив.

В епоху інтернету є безліч ресурсів для саморозвитку та самовдосконалення, є можливість багато читати, спілкувати з людьми з усього світу, обмінюватися досвідом, а також і працювати.

Хто шукає – той знайде, хто прагне – той досягне, лише трішечки зусиль і віри, відкинувши лінощі, можна стати господарем свого життя та досягти успіху.

Шепетівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Новини центру

4-16-23

 

     Споживчий ринок       

      mvs