Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Акція «Життя без паління»

Акція «Життя без паління»

125

31 травня 2016 року волонтерами Шепетівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено акцію «Життя без паління». Під час акції молоді вдалося поспілкуватися та роздати інформаційні буклети для майже трьохсот шепетівчан.

В рамках акції на вулицях міста відбувся обмін цигарок на цукерки, конкурс по надуванню повітряних кульок «Здорові легені», а також було розповсюджено інформаційно-просвітницькі листівки  «Тютюнопаління – відлік життя».

Захід пройов вулицями: Героїв Небесної Сотні, Островського, проспект Миру та завершився у міському парку культури і відпочинку.

Перехожі охоче брали участь в акції, обмінювали цигарки та недопалки на солодкі цукерки. Зі слів волонтерів найбільше перехожі намагалися втекти від волонтерів по вулиці Островського, а найпривітніше віддавали свої цигарки на проспекті Миру та у міському парку. Загалом вдалося вилучити 35 нових цигарок та зо п'ять десятків недопалків. Сподіваємось, що дана акція стане поштовхом до відмови від шкідливої звички тютюнопаління.

 


225

325

 Шепетівський міський ЦСССДМ

 

     Споживчий ринок       

      mvs