Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Відбулося засідання спостережної комісії Шепетівської міської ради

Відбулося засідання спостережної комісії Шепетівської міської ради

rada24 жовтня в малому залі відбулася спостережна комісія, яку провела директор міського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Вінницька.

Про організацію в шкільних навчальних закладах міста  виховної та профілактичної роботи з неповнолітніми особами, які скоїли правопорушення доповіла завідувач міської психолого-медико-педагогічної консультації Олена Колісецька.

Начальник відділу сприяння працевлаштування Шепетівського міськрайонного центру зайнятості Людмила Грига  розповіла присутнім про працевлаштування громадян, які повернулися з місць позбавлення волі, та засуджених без позбавлення волі.

Далі відбувся розгляд справ за поданням Шепетівської кримінально-виконавчої інспекції громадян, які перебувають на обліку. Дані справи представив інспектор Шепетівського МРВ КВІ УДПтСУ в Хмельницькій області Андрій Мазанюк.

Після обговорення члени спостережної ради вирішили інформацію Олени Федорівни  взяти до відома та продовжити роботу в даному напрямку.

Інформацію Шепетівського міськрайонного центру зайнятості взяти до відома.

Рекомендували кримінально-виконавчій інспекції посилити профілактичну роботу щодо запобігання рецидиву серед засуджених, які перебувають на обліку в інспекції.

 

     Споживчий ринок       

      mvs