Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом

Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом

d_nar126 червня 2017 року  Шепетівський міський центр соціальних служб для сім'ї,  дітей та молоді провів інформаційно-просвітницьку акцію «Скажи наркотикам – ні!» присвячену  Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом.

Волонтерами Шепетівського міського ЦСССДМ серед шепетівчан було розповсюджено соціальну рекламну продукцію щодо пропаганди здорового способу життя та профілактики вживання наркотичних речовин в молодіжному середовищі.

Наркоманія є хворобою, але, на жаль, багато наркозалежних людей навіть не уявляють, що невиліковно хворі. В першу чергу вживання наркотиків руйнує людське тіло на біологічному рівні.

Станом на 25.06.2017 року на обліку в Шепетівській ЦРЛ перебуває 80 наркозалежних осіб, з яких 72 особи – це мешканці Шепетівки, а 8 осіб – мешканці Шепетівського району. Із них 11 жінок. Слід зазначити, що вік наркозалежних осіб не перевищує 30 років. В 2017 році  від цієї згубної звички померло 4 особи, а на облік поставлено 3 особи.

За даними Шепетівського відділу поліції станом на 12.06.2017 року у сфері незаконного обігу наркотичних речовин було зареєстровано 14 злочинів:

-                5 злочинів проти осіб, що займаються збутом ( ст.. 307 КК України) наркотичних речовин.

-                9 злочинів пов'язаних із зберіганням наркотиків( ст.. 309 КК України), 2 з яких закрито.

Підозру оголошено 8 собам по 10 злочинам, а справи направлено до суду.

Тільки завдяки зусиллям спільної боротьби можна очікувати на позитивні результати у вирішенні глобальної проблеми сучасності – наркоманії.

d_nar2

 

     Споживчий ринок       

      mvs