Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Віват, переможцям!

-__2013На початку квітня в м. Хмельницькому пройшов обласний конкурс виконавців на струнно-смичкових інструментах учнів ПСМНЗ, метою якого було виявлення кращих юних виконавців, підвищення їх виконавської майстерності, популяризація творчості українських композиторів. Організатори конкурсу: управління культури та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва, Хмельницьке музичне училище ім. В. Заремби.

З кожним роком конкурс охоплює все більше учасників. Цього року журі прослухало і оцінило 67 виступів юних музикантів. Вражає і рівень підготовки претендентів на перемогу.

Учні Шепетівської ДМШ гідно представили програмні твори і були високо оцінені членами журі, зокрема І місце виборола Чупра Н., ІІ місце - Нечипорук А., ІІІ місце - Гурська Д.(викладач Кузіна Т.В.,концертмейстер Музика Н.В.), ІІІ місце - Пасічник А.(викладач Кабацій О.П.,концертмейстер Щерба Л.В.). Їм надовго запам’ятається натхненна творча атмосфера конкурсу. Тож маємо надію,що не в останнє наші Шепетівські зірочки спалахують на зоряному небосхилі Хмельниччини і бажаємо їм, в першу чергу, стати не великими зірками,а великими людьми з щасливою долею.

                                                                           Викладач-методист, спеціаліст

                                                                             вищої категорії Кабацій О.П.

 

 

     Споживчий ринок       

      mvs