Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Творилась жінка з ніжності і добра

Творилась жінка з ніжності і добра

11Жінка... Скільки про неї сказано і написано! В усі віки їй поклонялися художники, поети, музиканти. Вона була мрією, посмішкою, смутком, великою радістю і безмежним сумом. Жінка - це турбота і ніжність, надія і любов, вірність і терпіння, кокетство та смиренність... В усі віки жінка була джерелом натхнення. Поети їй присвячували вірші, композитори - музичні твори, художники - картини. Хто знає, мабуть, світ ніколи не дізнався б про творчість Петрарки, адже його сонети були присвячені його коханій Лаурі,а Пушкін не створив би своїх творів, якби поруч не було Наталі Гончарової. Можливо, не так звучали б вальси Шопена і «Місячна соната» Бетховена, ми не прочитали б «Майстра і Маргариту», якби поруч із цими геніями не було їх коханих жінок.

Недаремно, у жінок є свій особливий день, датою якого є 8 Березня. Приємне свято і не лише для жінок, а і для чоловіків, які мають чисті почуття кохання, вдячності та поваги до її величності ЖІНКИ. Це приємні клопоти до свята. І найбільш приємно, коли вручаєш квіти та подарунки. Міська бібліотека № 2 не могла залишитись осторонь цього свята, адже може пишатися великою кількістю читачок, жінок-книголюбок, які багато років користуються послугами нашої бібліотеки. В читальному залі відбувалося свято приурочене Міжнародному жіночому дню. На святі для наших жінок лунали вітання, вірші, пісні від гостей та працівників бібліотеки. В читальному залі була створена книжкова виставка «Творилась жінка з ніжності й добра». Де були представлені портери жінок, написані художниками. А в кінці свята від нашого закладу присутнім жінкам були подаровані скромні подарунки.

Гарному настрою на святі посприяла дружня і навіть домашня атмосфера, адже ми добре підготувались до приходу наших гостей. Спільними ідеями нашого творчого колективу, ми організували для наших гостей невеликий фуршет, де всі могли пригоститись солодощами та поласувати фруктами.

По закінчені свята присутні дякували за маленьку радість, настрій, за доброзичливу атмосферу, яка панувала на протязі всього дня. Ми вдячні нашим читачам за те, що вони не залишились осторонь цього свята – підтримували дружню атмосферу і навіть разом виконувала пісні про жінку та матір. Тому що саме від жінки починається все найкраще на землі.

Хочу висловити велику вдячність нашим гостям: Сідлецькому А.О., Сідлецькій Л., Лебідь Р.Я.,маленькій гості Лізі, яка була в образі Весни і дарувала всім присутнім вірші, пісні і перші вісники Весни підсніжники та учениці 11 класу ЗОШ №6 Шикері Анастасії за підтримку в проведені нашого свята. За те, що незважаючи на різні вікові категорії, на цьому святі усі знайшли спільну мову.

Низький уклін Вам і глибока шана, шановні наші жінки! Доброго Вам здоров'я і благополуччя, уваги і ласки оточуючих, життєвих радощів і весняного настрою, любові і душевного спокою.

Зав.міської бібліотеки №2 Веремійчук Л.Р.

 

     Споживчий ринок       

      mvs