Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Мозаїка творчих ідей

Мозаїка творчих ідей

80Співпраця міської бібліотеки для дітей з різними позашкільними закладами та іншими відомчими установами з року в рік не просто підтримується,а й розширює творче коло.

Так, в рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання спільно з Шепетівським ЦНТТУМ в читальному залі влаштована виставка-презентація творчих робіт гуртківців – читачів бібліотеки під назвою «Диво власними руками».

Під час проведення презентації юні читачів,їх батьки та вчителі знайомилися з творчими роботами членів гуртків,що працюють при ЦНТТУМ ,а саме : «Виготовлення сувенірів» та «Моделювання іграшок сувенірів» (кер.Т.Ільїна), «Авіамоделювання», «Ракетомоделювання», «Історико-технічне стендове моделювання» (кер. А.Гарнага), «Автомоделювання», «Кордове автомоделювання» (кер.В.Гуменюк).

Неабиякий інтерес виявили наші гості до влаштованої книжково – ілюстративної виставки «Так я бачу світ»

Талановиті діти – головний ресурс процвітання кожної нації.

Незважаючи на проблеми в оновленні бібліотечного фонду, бібліотекарі постійно досліджують інтереси і уподобання своїх читачів для того, щоб надати їм можливість реалізувати свою індивідуальність і майстерність на засіданнях творчих об'єднань, різноманітних конкурсах дитячої творчості.

Робота дитячої бібліотеки з обдарованими дітьми поступово перетворюється на специфічну сферу бібліотечної діяльності, яка в сучасних умовах потребує оптимального розвитку, всебічної підтримки, відповідного оновлення.

Завідуюча місткою бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.

 

     Споживчий ринок       

      mvs