Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу "Книга пам'яті мого роду"

"Книга пам'яті мого роду"

8 та 9 травня Україна вшановуватиме воїнів, які здобули Перемогу у Другій світовій війні. В рік 70-річчя Великої Перемоги, національна бібліотека України для дітей проводить сімейний конкурс "Книга пам'яті мого роду", основним завданням якого є збереження пам'яті про події тієї війни та подвиги захисників нашої держави.

Міською дитячою бібліотекою проведено протягом лютого-квітня місцевий етап конкурсу "Книга пам'яті мого роду". Це дійсно був сімейний конкурс. В сім'ях шепетівчан згадували про прадідів та прабабусь, які воювали у Другій Світовій війні, переглядали родинні альбоми, документи, нагороди. В результаті на конкурс було представлено 10 робіт: 9 з них – це "Сімейна книга пам'яті" у паперовому форматі та одна відеокнига. За результатами конкурсу в бібліотеці організована виставка творчих робіт "Книга пам'яті мого роду" та виставка - фоторепортаж" Про славних прадідів великих", на якій представлені ті, хто, застигнувши у камені, зберігає нашу пам'ять про ту війну.

24 квітня визначили переможця конкурсу. В номінації "Відеокнига", вікова категорія 6-11 років 1 місце здобула Ромко Анастасія, учениця 4 класу ЗОШ №4.

Робота Настусі та її мами відправлена в Хмельницьку обласну бібліотеку для дітей імені Тараса Шевченка, де візьме участь в обласному етапі конкурсу, який відбудеться напередодні 9 травня. Книжки-переможці будуть відправлені в м. Київ для подальшої участі в конкурсі, підсумки якого будуть підведені 14 жовтня.

Переглянути відеокнигу можна на сайті міста Шепетівки,в соціальних мережах:ОК і ВКонтакті.

Завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.

 

     Споживчий ринок       

      mvs