Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Цей дивний світ – бібліотека

Цей дивний світ – бібліотека

140Бібліотека-це не тільки зібрання книг,але й місце, де зустрічаються діти й підлітки, вчителі, вихователі, батьки, тому важливе завдання сьогодення - удосконалити її, та зробити привабливою для користувачів.

Одним із головних завдань бібліотеки є виховання в молоді і маленьких користувачів інформаційної культури читання, вміння користуватись бібліотекою, формування в дітей потреби в систематичному читанні літератури, яке сприяє розвитку творчої думки, пізнавальних інтересів і здібностей.

Для виконання цього завдання у своїй діяльності бібліотекарі використовують різні форми бібліотечної роботи, і одна з таких форм роботи це екскурсії до бібліотеки.

Міська бібліотека №2 співпрацює з дитячими садочками та школами міста, проводячи різні масові, заходи запрошує літні табори до бібліотеки.

Нещодавно бібліотеку відвідали діти з Центеру дитячої та юнацької творчості табір «Лідер». Бібліотекарі закладу провели екскурсію по бібліотеці під назвою «Нам без книг ніяк не можна», презентація виставок: «Земля де маю щастя жити», «В країні Дитинства». Провели бесіду «Життя – це скарб, спробуй його зберегти». Мета заходу: формувати уявлення про внутрішній світ людини, виховувати почуття обов'язку, відповідальності перед самим собою, спонукати до роздумів до добрих справ. Діти приймали активну участь в обговорені людських чеснот: доброту, милосердя, ввічливість, чесність, характеризуючи ці поняття. Намагаючись донести маленьким нашим відвідувачам, що життя – це таємниця, і потрібно реалізувати всі можливості, пройти всі етапи й залишатися Людиною з великої літери.

Л.Р. Веремійчук

Зав. міською бібліотекою №2

141

 

     Споживчий ринок       

      mvs