Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Творча зустріч з поетом Олександром Цариком

Творча зустріч з поетом Олександром Цариком

5712 жовтня в бібліотеці для дітей знов побували гості – цього разу до нас завітав поет Олександр Царик, щоб поспілкуватися з юними читачами нашої бібліотеки – учнями дитячої художньої школи.

Олександр Павлович вільно та невимушено спілкуючись із дітьми, представив їм свої книжки, старі й нові видання, познайомив читачів з  творами, що ввійдуть у нову збірку "Калиновий гай", заходився розповідати про свої перші літературні спроби, історію написання книжок, їх героїв та сюжетні цікавинки.

Очі маленьких читайликів заблищали – вони захоплено слухали поета, хором відповідали на його запитання, а також задавали багато запитань: про його життя і творчі плани. Треба зазначити, що серед запитань було багато смішних та курйозних – вони викликали щирі посмішки у всіх присутніх.

Наприкінці зустрічі пан Олександр познайомив дітей із своїми віршами – поетичний талант автора не залишив байдужими ні дітей, ні дорослих. Поетичне слово поета легке та жартівливе, воно сповнене теплоти та щирого й доброго гумору.

Ми щиро вдячні Олександру Павловичу за теплий вечір, його чудові книжки та прекрасне спілкування з дітьми. Сподіваємося на наступні зустрічі у нашій бібліотеці із цим прекрасним поетом.

Завідуюча бібліотекою для дітей А.Шклярук

58

 

     Споживчий ринок       

      mvs