Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Екскурсія до бібліотеки «Чарівне містечко»

Екскурсія до бібліотеки «Чарівне містечко»

601Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції... Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

В ній зібрана мудрість усьог о людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. До міської бібліотеки для дітей і дорослих №2 завітали дошкільнята з дитячого садка  «Барвінок», які в майбутньому ,сподіваємось, стануть читачами нашої бібліотеки.

Бібліотекар провела для них екскурсію під назвою «Чарівне містечко», познайомила з поличками бібліотечних надбань "З книгою дружити – в світі любо жити". Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря,відповідали на запитання, які підготував для них працівники нашого закладу. На молодшому відділі бібліотеки є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Пізнайко», «Словознайко», «Барвінок», « Малятко», «Умійко» та ін. Для вихователів теж є чимало корисної інформації, яка повною мірою висвітлена у таких журналах, як: «Початкова школа», «Початкове навчання та виховання», «Світ дитини».

Мета екскурсії полягає у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Зав.бібліотекою№2 Л.Р. Веремійчук

600

 

     Споживчий ринок       

      mvs