Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу Відбувся Кубок міста з футболу під патронатом міського голови

Відбувся Кубок міста з футболу під патронатом міського голови

44 жовтня фінальним матчем між командами Локомотив (Локомотивне депо) та Вимпел (ШВК №98) завершився Кубок міста з футболу серед чоловічих команд, присвячений Дню міста. Загалом в турнірі взяли участь 6 команд: Локомотив (Локомотивне депо), Вимпел (ШВК№98), Динамо (Шепетівське МВ УМВС), ДПРЧ-21 «Магірус» (служба цивільного захисту в м.Шепетівка та Шепетівському районі), Пансіон (старша вікова група) та Цукровик (вулична команда любителів району цукрового заводу).

Організаторами змагань виступили спільно відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Ігри проходили на стадіоні «Локомотив». Система змагань кубкова.

В першому колі між собою зустрічалися команди Цукровик-Пансіон та Динамо-ДПРЧ-21 «Магірус».

Так, у грі між командами «Пансіон» та «Цукровик» перемогу здобула команда Пансіону.

Матч між командами Динамо та ДПРЧ-21 «Магірус» проходив за ігрової та територіальної переваги команди ДПРЧ-21 «Магірус», проте кращими в лотереї виявилися динамівці. Рахунок 4-1 на їх користь.

В півфінальних матчах зустрічалися команди Динамо – Вимпел та Пансіон – Локомотив.

Команди Динамо та Вимпел минулорічні фіналісти змагань. Гра між ними видалася дуже динамічною, цікавою для вболівальників та багатою на забиті голи. Остаточний рахунок гри – 5-4 на користь команди Вимпел.

У другому півфінал юні спортсмени (команда Пансіон) не змогли нічого протиставити впевненій та потужній грі більш досвідченого суперника. Гра завершилася з рахунком 7-0 на користь Локомотиву.

У фінальному матчі зустрічалися команди Вимпел та Локомотив. Головним суддею гри був Мануїлов Анатолій Борисович. Фінал пройшов у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Гра завершилася з рахунком 2-1 на користь Локомотиву.

123
 

     Споживчий ринок       

      mvs