Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Подарунок - дітям

Справжній святковий подарунок отримали дітлахи нашого міста від міської ради і її виконавчого комітету з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. 400 дітей з багатодітних сімей, 180 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, інших, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки,  отримали солодощі та безкоштовні квитки на атракціони міського парку та відпочинку.

Не зважаючи на похмуру погоду, велика кількість дітей стали учасниками святкового дійства, що відбувалося тут в цей день. Це і благодійна акція для багатодітних сімей, і спортивно – розважальна програма, організовані відділом у справах сім’ї, молоді та спорту і центром « Спорт для всіх». І підлітковий пізнавальний КВЕСТ « Знайди свої права» за Конвенцією ООН про права дитини, який відбувся за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. А організували цей цікавий захід, в процесі якого 7 команд випробовували себе в знаннях прав дитини, історії, географії України, у вмінні надавати першу медичну допомогу, громадські молодіжні лідери під керівництвом Оксани Мороз і Андрія Островського.

 Долучилися до організації свята приватний підприємець Верхогляд М. І. , який наддав спонсорську допомогу, громадська організація Асоціація багатодітних сімей « Надія», працівники парку.


 

     Споживчий ринок       

      mvs