Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу У Шепетівці в 2015 році першим народився хлопчик

У Шепетівці в 2015 році першим народився хлопчик

img_8424Новий рік – це свято, від якого завжди чекаєш приємних сюрпризів та подарунків. Але для деяких шепетівських сімей – зустріч нового 2015 року стала особливо щасливою.
Зазвичай візити влади з вітаннями новонародженим і їхнім мамам і татам проходили на День міста. Але цього року працівники виконавчого комітету вирішили також привітати першого шепетівчанина, який народився у 2015 році.
У Новорічну ніч у акушерсько-гінекологічному відділенні Шепетівської ЦРЛ на світ з'явилося троє діток - два хлопчики і одна дівчинка. Першим шепетівчанином, який народився у Новому році став Роман Ужицький.
Щасливих батьків теплими словами й подарунками у день Хрещення Господнього від імені в.о міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка, виконавчого комітету Шепетівської міської ради привітали депутат міської ради, начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту міськвиконкому Наталія Стасюк, а також головний спеціаліст відділу Алла Гайдай.
Гості вітали маму із важливою, світлою і радісною подією у житті, побажали її та Романчику здоров’я й усіляких гараздів.
Окрім теплих слів, вони подарували мамі новонародженого Романа - Тетяні Ужицькій, іграшковий автомобіль, памперси та солодощі.
 

     Споживчий ринок       

      mvs