Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОЕКТ « Бонус за активність»

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОЕКТ « Бонус за активність»

«ПОГОДЖЕНО»

на засіданні координаційній раді з питань сім'ї,

гендерної політики і попередження торгівлі людьми

від 12.11. 2014р.

Затверджую

Начальник відділу у справах сім'ї,

молоді та спорту

Стасюк Н.В.

Затверджую

Виконавчий директор п\п

« Фенікс –дент»

Олійник Г.В.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОЕКТ « Бонус за активність»

« Якщо ти думаєш, що хтось прийде в твоє життя і

прикрасить його, змінить на краще, ти помиляєшся!

Кожен отримує те, що сам транслює у зовнішній світ !»

1. Мета проекту:

Сприяння розвитку і стимулювання суспільної активності особистості , яка успішно поєднує її з виконанням сімейних обов'язків.

Популяризація самодостатньої традиційної сім'ї, здорового способу життя, формування суспільної думки щодо актуальності активної життєвої позиції кожної сім'ї і особистості.

2. Засновник проекту і його обов'язки: Шепетівське приватне підприємство « Фенікс – дент» - ініціатор проекту, який реалізує його через щоквартальне надання одного благодійного бонусу на отримання послуг з лікування лише з одного із стоматологічних захворювань. Максимальна сума лікування, що покривається підприємством за умовами цього Положення становить:

• Лікування нозології за протоколами терапевтичної стоматології – 800 грн.;

• Лікування нозології за протоколами ортопедичної стоматології – 2000 грн.;

• Лікування нозології за протоколами ортодонтії – 12527 грн.

Протягом реалізації проекту його ініціатор має право в односторонньому порядку збільшити величину бонусного рахунку тому чи іншому номінанту, але не має права зменшити його величину чи відмовитися від участі у проекті, крім випадків, коли відповідно до чинного законодавства брати участь у реалізації проекту забороняється.

3. Партнери і їх обов'язки:

3.1.Постійним партнером засновника і координатором проекту є відділ у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради, який рекомендує для отримання бонусу кандидатури мешканців міста, базуючись на вивченні громадської думки. В разі суперечливих, або великої кількості пропозицій, відділ виносить питання на розгляд координаційної ради з питань сім'ї, гендерної політики і попередження торгівлі людьми. Рішення про рекомендовану кандидатуру для здобуття «Бонусу за активність» передається засновнику проекту у вигляді наказу відділу у справах сім'ї, молоді та спорту.

3.2. Партнерами засновника проекту за бажанням можуть бути підприємства і організації різних форм власності , які :

• або вносять додаткову плату на отримання переможцем більшої, ніж передбачено проектом, кількості стоматологічних послуг;

• або пропонують свої послуги, продукцію на благодійних засадах.

.4. Хід реалізації проекту:

4.1. До 15-ого числа нового кварталу відділ у справах сім'ї, молоді та спорту рекомендує приватному підприємству « Фенікс – дент» для отримання бонусу одну кандидатуру повнолітнього мешканця (мешканки) міста, яка успішно поєднує сумлінне виконання сімейних обов'язків з діяльністю на користь суспільства і громади, сприяє піднесенню іміджу Шепетівки за її межами. Засновнику проекту надається наказ відділу і опис досягнень кандидатури у сфері суспільної діяльності та характеристика з місця проживання та роботи.

4.2. Приватне підприємство « Фенікс- дент» вручає кандидатурі бонусний сертифікат з інформацією про максимальні значення бонусних програм за лікарськими спеціальностями. Номінант має право або особисто використати сертифікат для отримання безоплатно стоматологічних послуг за однією із вказаних спеціальностей (але на суму не більше, ніж вказано у бонусному сертифікаті), або ж передати її одному із членів сім'ї. Передача бонусного сертифікату третій особі ( особі, яка не є членом сім'ї номінанта) можливе лише за погодження із відділом у справах сім'ї, молоді та спорту.

4.3. Забороняється надання безоплатної медичної послуги, яка передбачає отримання наступної, необхідної для збереження здоров'я, послуги, але на платній основі.

У випадку, якщо власник бонусного сертифікату заявить бажання отримати послуги на суму, що перевищує максимальне значення бонусів за відповідною спеціальністю, різницю вартості лікування він зобов'язаний буде оплатити.

5. Терміни реалізації проекту: 01 січня 2015 року по 31.12. 2015 року.

Рішення про продовження проекту виноситься не пізніше 15. 11. 2015 року.

 

     Споживчий ринок       

      mvs