Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу З нагоди 20-ї річниці незалежності України міський голова вручив нагороди переможцям Міжнародного шахового фестивалю «Шепетівка 2011»

З нагоди 20-ї річниці незалежності України міський голова вручив нагороди переможцям Міжнародного шахового фестивалю «Шепетівка 2011»

IMG_233421 серпня стали відомими переможці Міжнародного шахового фестивалю «Шепетівка 2011». Зі словами привітання і побажаннями здоров’я та успіхів до шахістів звернувся міський голова Сергій Антонюк та вручив кубки міського голови та подарунки від депутатів міської ради з Партії Регіонів.

Перемогу в Міжнародному шаховому фестивалі та Кубок міського голови в турнірі «А» виборов Олег Поліщук, житель Старокостянтинова.

      Житель Кам’янця-Подільського Володимир Юзюк, чемпіон Хмельницької області серед ветеранів, виборов Кубок міського голови в турнірі «Б». Кубок за найкращу партію здобув Ігор Мельник, кандидат в майстри спорту, з Івано-Франківська. Іспанець Selva Kano Huan Migel виграв приз за найкращий результат серед другорозрядників. Юних вірмен-шахістів із завершенням турніру привітав голова Шепетівського міського вірменського культурно-просвітницького товариства «Алашкерт» Сергій Шамасурян.

      Президент Хмельницької обласної федерації шахів та Президент Федерації шахів міста Шепетівки Петро Береза запевнив присутніх в організації фестивалів в майбутньому та вручив усім шахістам Почесні грамоти.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."


 

     Споживчий ринок       

      mvs