Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Битва поколінь: веселі старти

img_5352В рамках заходів «Битва поколінь – наставники проти вихованців» пройшли змагання «Веселі старти». На старт вийшли чотири команди, троє дитячих команд та команда наставників, а саме: СЗОШ№2, НВК№1, НВК№3 та команда «Наставники». Команди складалися з шести спортсменів: три представники жіночої статі та три представники чоловічої статі.

Змагання пройшли у дружній та веселій атмосфері, чим, на нашу думку, виправдали свою назву – «Веселі старти». Команди, демонструючи свою спритність, гнучкість, влучність та особливо завзятість в боротьбі за перемогу, змагалися в семи естафетах та спортивній вікторині.

В підсумку перемогу святкувала команда «Наставники», яка, завдячуючи своєму великому досвіду, більш рівно пройшла всю дистанцію змагань. Склад команди-переможнеці наступний: Дмитрик Руслан, Гетманчук Сергій, Гетманчук Олена, Самойлюк Володимир, Мельник Анастасія та Романюк Тетяна. Друге місце виборола команда СЗОШ№2. Третє місце посіла дитяча команда НВК№1. Слід зазначити, що дитячі команди скадалися з юнаків та дівчат 6-9 класів.

Команди нагороджені грамотами.

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім'ї, молоді та спорту.

Організатори заходу дякують Шепетівській ДЮСШ та НВК№1 за допомогу в організації заходу.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

О.Мельник

 

     Споживчий ринок       

      mvs