Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Оголошення!

ogoloshenaУправління у справах сім'ї, молоді та спорту  доводить до відома:

на виконання обласної  цільової  програми  «Молодь Хмельниччини», з метою підтримки ініціатив молоді, створення умов для інтелектуального самовдосконалення та творчого розвитку особистості, виявлення і підтримка творчої  літературної  молоді  на Хмельниччині  запрошуємо  взяти  участь  в   обласному  молодіжному  літературному  конкурсі  з 1  березня  по 1 квітня 2017 року   «Серпневі зорі України»,  присвячений  100-річчю  початку Українських  визвольних  змагань  1917-1921 років  з метою:

— виявлення  та розвитку  художніх , літературних  здібностей  та  обдаровань  серед молоді  області  віком від 15 до 35 років;

— залучення молоді до духовної скарбниці українського народу;

— підвищення ролі літературної  творчості у вихованні духовності , національної самосвідомості юнаків і дівчат;

— поглиблення знань про українські визвольні змагання 1917-1921 років. Для  участі у конкурсі творча  молодь  подає до управління у справах сім'ї,  молоді  та спорту Шепетівської міської ради  творчі  роботи, літературні  твори (добірки  віршів,  поеми, оповідання,  повісті, романи, есе, казки,  драматичні твори), які засвідчують мистецький хист учасників. Твори подаються в паперовому  або  електронному варіанті до управління  у справах сім'ї ,молоді та спорту (м.Шепетівка, вул. Островського, 4 тел. 5-10-15, Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ). Літературні твори супроводжуються  автобіографією  учасника.   Рекомедовано  літературні твори подати в паперовому та електронному вигляді до управління у справах сім'ї, молоді та спорту  до 27 березня 2017 року.

 

     Споживчий ринок       

      mvs