Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Дорогі шепетівчани!

Дорогі шепетівчани!

noviy-god-34Наближаються святкові дні, сповнені новорічними радощами та різдвяними щедротами, які зігрівають людські серця, вселяючи в нас надію на добро, милосердя та любов.

Новий Рік - це яскраве, красиве, урочисте, веселе свято із зеленою ялинкою із різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини.

У переддень новорічних і різдвяних свят, від імені Шепетівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас з Новим Роком і Різдвом Христовим!

Висловлюю щиру вдячність і шану всім працівникам міста за сумлінну і невтомну працю, наполегливість, мудрість і виваженість, за підтримку діяльності міської влади.

Теплі слова подяки за тісну співпрацю висловлюю депутатському корпусу, керівникам підприємств, установ і організацій міста, релігійним конфесіям та громадсько-політичним об’єднанням .

Рік,що завершується збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити умови для подальшого розвитку.

Нехай новий 2013 рік стане сприятливим для втілення в життя всіх добрих починань на користь територіальної громади міста Шепетівки. Роком благополуччя, добробуту та реальних змін на краще.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, удачі, щоб Різдвяні Свята були для всіх затишними і родинними, веселими і урочистими, багатими на кутю і щедрими на коляду.

Щасливого Нового року та світлого Різдва!

З повагою,

          Міський голова                                          Сергій Антонюк
 

     Споживчий ринок       

      mvs