Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! Дорогі земляки!

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! Дорогі земляки!

   kvityПрийміть найщиріші вітання з нагоди славної та знаменної дати в житті нашого краю - 70-річчя визволення Хмельниччини від фашистських загарбників.
   Ця історична подія символізує не лише героїзм, силу духу та самопожертву в ім'я Перемоги, а й вічну скорботу за тими, хто заплатив життям за мирне майбутнє для прийдешніх поколінь.
   Низький уклін усім, хто назавжди залишився на полях найкривавіших битв в історії людства.
   Усі вони, відомі й невідомі герої повернулися додому у назвах вулиць, завмерли в камені обелісків, пам'ятників та братських могил. Подвиг воїнів- визволителів назавжди у нашій пам'яті, у літописах наших родин і не підвладний часові. Свідченням цього стало й проведення Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України».


   Особливу вдячність висловлюємо усім ветеранам, які залишаються в строю і беруть активну участь у патріотичному вихованні молоді та діляться неоціненним досвідом щодо захисту Батьківщини від окупантів.
Наш обов'язок перед вами - зробити усе можливе для того, аби Подільський край і вся наша Україна стали найблагодатнішим місцем на Землі, де у кожній родині панують мир, злагода, добробут і любов.
   Зичимо кожному з вас міцного здоров'я ще на довгії літа, а також впевненості у кращому майбутньому оновленої України!
   Нехай непохитною буде віра в те, що разом ми подолаємо усі негаразди, знайдемо гідні відповіді на виклики часу і вже в недалекому майбутньому житимемо у вільній, єдиній, соборній європейській Україні, у якій шанують героїчне минуле і плекають мирне майбутнє.
   Зі святом вас, дорогі подоляни!   

З повагою  голова обласної державної адміністрації Л.Прус                  голова обласної ради   І.Гончар

                                                                                                                           
 

     Споживчий ринок       

      mvs