Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні подоляни!

Шановні подоляни!

constitution_of_ukraine28 червня виповнюється 18 років від моменту прийняття найголовнішого державного документу – Конституції України. Саме це є фундаментом захисту прав і свобод всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей.
В складних умовах сьогодення відзначення цього свята набуває надзвичайної актуальності – це вже не просто данина традиції, а консолідуючий фактор українського народу у питаннях захисту суверенітету і цілісності держави.
Демократичні засади, закріплені Основним Законом, стають реаліями сучасності, сила духу співвітчизників є прикладом високого рівня патріотизму та свободи.
Ми переживаємо перехідний період, який визначається необхідністю внесення змін до Конституції України у частині децентралізації влади, що посилить почуття відповідальності кожного за розбудову демократичного громадянського суспільства.
Нехай віра у краще майбутнє об’єднає нас для збереження миру та спокою на Українській землі.
Зичу вам міцного здоров’я, добра, впевненості, добробуту і затишку у ваших родинах, успіхів у праці та процвітання під надійним захистом Основного Закону нашої Батьківщини.
Зі святом вас, дорогі подоляни!
Слава Україні!
З повагою голова обласної державної адміністрації Л. Прус
 

     Споживчий ринок       

      mvs