Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні педагоги та батьки!

Шановні педагоги та батьки!

Cveti166Від імені Шепетівської міської ради, її виконавчого комітету сердечно вітаю вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань.
День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Особливо визначальним у житті він стане для милих першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий і цікавий шлях. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні.
Велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.
Зі святом вас!
В.о. міського голови, секретар міської ради Полодюк М.І.
 

     Споживчий ринок       

      mvs