Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні жителі Хмельниччини!

Шановні жителі Хмельниччини!

den-nezalezhnostiДалеко не кожному поколінню випадає нагода стати свідками проголошення незалежності своєї країни. Однак проголосити ще не означає втілити. Наш народ, як ніхто, зрозумів, що незалежність – це не помпезні паради, не гучні промови, а, насамперед, національне самоусвідомлення, самоствердження через мову, культуру, інтелектуальну та фізичну працю, і навіть, на превеликий жаль, через щоденні непоправні втрати кращих синів і дочок на східних рубежах країни.

Ми, українці, зробили свій доленосний вибір – не дозволили відняти у самих себе незалежність. Революція Гідності – це незворотна кульмінаційна точка нашого шляху, якою захоплюється весь світ.

І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Одесі чи Хмельницькому, Донецьку чи Львові. Важливо лише одне - наша країна і наше спільне майбутнє. І лише разом ми зможемо його змінити на краще та відстояти нашу незалежність.

Нехай віра у краще майбутнє об'єднає усіх нас для збереження миру та спокою на Українській землі.

Вітаючи вас, ми закликаємо до спільної молитви за Україну, за наших людей, за те, щоб серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан злилися найяскравішими барвами української державності!

З Днем незалежності!

Слава Україні!

З повагою

голова обласної державної адміністрації

Михайло Загородний

голова обласної ради

Іван Гончар

 

     Споживчий ринок       

      mvs