Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Державному підприємству «Шепетівський ремонтний завод» - 70 років від дня заснування

Державному підприємству «Шепетівський ремонтний завод» - 70 років від дня заснування

101

        Міський голова Сергій Андрійович Антонюк привітав керівництво та колектив підприємства з ювілейною датою: «Завдяки мудрому керівництву, наполегливості та згуртованості ви, шановний Миколо Васильовичу та робітники, пережили часи скрути та досягнули високих показників у виробництві сьогодні. Ваша праця є вагомим внеском у розвиток міста. Бажаю вам життєвої наснаги, міцного здоров’я та хороших замовлень аби і в майбутньому ми раділи вашим досягненням».

        Серед офіційних осіб були присутні: заступник департаменту господарської та економічної діяльності Міністерства оборони України Володимир Ольшанський, депутат обласної ради Врам Мовсісян, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Хоронжук. Грамотами міської ради були відзначені кращі працівники підприємства.

Директор підприємства Микола Жихарєв, який майже 25 років є його керівником, поділився з присутніми спогадами та пообіцяв докласти усіх зусиль для подальшого розвитку підприємства.

Від імені єпархіального управління ювілярів привітав настоятель Городищенського монастиря, архімандрит отець Роман. В подарунок разом із монахами він проспівав кант Почаївської Божої Матері.

Вітали керівництво та колектив підприємства і замовники послуг, і колишні колеги, і працівники міського будинку культури.

           Родзинкою свята був виступ заслуженого колективу академічного козачого ансамблю України "Козаки Поділля".

.

13

 

     Споживчий ринок       

      mvs