Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини На святкуванні Дня Конституції та Дня молоді

На святкуванні Дня Конституції та Дня молоді

017

         З нагоди 15-ї річниці Конституції України та Дня молоді 24 червня в місті Шепетівка відбулися урочистості та святковий концерт. У міський будинок культури завітали керівництво виконавчого комітету міської ради, депутати міської ради, представники підприємств, установ, організацій міста, жителі Шепетівки.

Заступник міського голови Тетяна Григорівна Зайцева від імені міського голови Сергія Андрійовича Антонюка привітала шепетівчан з важливим святом для українського народу - прийняттям головного закону країни та Днем молоді.

«Усвідомлення того, що від кожного з нас залежить, якою бути Україні сьогодні і в майбутньому є як ніколи необхідною країні, яка йде шляхом реформ. Особлива роль в цьому молоді. Саме молодеча завзятість і патріотизм, нові ідеї та ініціативи вкрай потрібні сьогодні нашому місту і нашій державі. Впевнена, що творчий ентузіазм і бажання бути першими та найкращими ви щоденно будете втілювати в життя і в розвиток нашого міста» - зазначила Тетяна Григорівна.

В урочистій атмосфері заступник міського голови нагородила Почесними грамотами Шепетівської міської ради шепетівчан, які займають активну позицію в житті. Серед нагороджених і працівники установ міста, і молоді активісти.

          Після урочистостей присутні переглянули святковий концерт за участю творчих колективів Шепетівщини.


 

     Споживчий ринок       

      mvs