Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Михайло Полодюк відвідав храм святителя Миколая

Михайло Полодюк відвідав храм святителя Миколая

img_821319 грудня, у день пам'яті святителя Миколая, в.о. міського голови Михайло Полодюк відвідав храм святителя Миколая архієпископа Мирлікіївського Чудотворця Української православної церкви Київського патріархату.
Святкову службу відслужив митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній.
У своїй проповіді митрополит розповів про життя і подвиги святителя Миколая та закликав вірян брати приклад з угодника Божого у його вірі та відданості Істині.
Очільник міста також звернувся з вітальним словом до вірян храму. Від щирого серця привітав присутніх з Днем Святого Миколая Чудотворця – святом, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій.
«Нехай ніхто і ніколи не залишається наодинці з бідою, і щоб завжди поруч з тим, хто потребує, були люди, які можуть допомогти, так само як це зробив Миколай Чудотворець по відношенню до маленьких беззахисних сиріт. Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку. Хай доброта і чуйність Святого Миколая будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами», — сказав Михайло Іванович.
Церква була переповнена богомольцями, серед яких було багато дітей. Завершилося богослужіння молебнем до святителя Миколая, була виголошена молитва за Україну, щоб Господь подав українському народу мир, єдність та благословення.
Настоятель храму протоієрей Василь Гетьман подякував митрополиту Антонію, Михайлу Полодюку, Миколі Дорощуку за візит та подарував Предстоятелю букет квітів.
За прекрасною українською традицією кожній дитині, яка була присутня на Літургії, були вручені солодкі подарунки.
 

     Споживчий ринок       

      mvs