Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Михайло Полодюк провів особистий прийом

Михайло Полодюк провів особистий прийом

img_839416 січня в.о. міського голови, секретар Шепетівської міської ради Михайло Полодюк провів черговий прийом громадян. Як зазвичай на зустріч з керівником міста завітало декілька десятків шепетівчан.

Під час прийому жителі вулиці Тітова цікавилися ходом робіт з електрифікації вулиці. Інша група шепетівчан висловлювала свої думки з приводу асфальтування вулиці Шешукова.

Михайло Іванович зауважив, що по вулиці Тітова буде побудована електрична підстанція потужністю 160 Вт, яка повністю закриє потреби мікрорайону.

Що ж до колективного звернення громадян стосовно асфальтування вулиці Шешукова, то роботи були призупинені виключно через погодні умови, і з їх покращенням будуть продовжені згідно із затвердженою документацією. Тимчасові незручності викликані роботами з прокладання лівневої каналізації та врізанням у неї як окремих прибудинкових будинків так і узбіч. Таким чином буде розв'язана проблема водовідведення і вода не накопичуватиметься у підвалах. Єдиним питанням жителів, яке було важко оцінити зі слів стало розміщення сміттєвих баків біля окремих будинків, тому Михайло Полодюк разом із профільними фахівцями виконавчого комітету пообіцяв відразу після закінчення прийому виїхати на місце та оцінити ситуацію на власні очі.

У ході прийому громадян з особистих питань шепетівчани отримали необхідні поради та корисну інформацію. Розв'язання порушених проблем в.о. міського голови, секретар міської ради взяв на особистий контроль.

Деякі питання відповідно до діючого законодавства не належать до компетенції міської влади, а вирішуються на виключно загальнодержавному рівні. У таких випадках, фахівці виконавчого комітету надають контакти приймальні народного депутата України, який здобув свій мандат по нашому округу і виловлює готовність захищати інтереси виборців.

Окрім того, питання, вирішити які можна лише на всеукраїнському рівні, будуть

 

     Споживчий ринок       

      mvs