Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Громадськість міста долучається до охорони громадського порядку у Шепетівці

Громадськість міста долучається до охорони громадського порядку у Шепетівці

2Сьогодні на апаратній нараді виконавчого комітету міської ради посадові особи місцевого самоврядування заслухали питання щодо роботи громадського формування з охорони громадського порядку «Стражнік» за 2014 рік.

Член громадського формування з охорони громадського порядку «Стражнік» Віталій Колесник інформував присутніх про функціонування громадського формування, яке зареєстроване рішенням виконавчого комітету 19 січня 2012 року з метою надання допомоги органам внутрішніх справ у забезпечені громадського порядку і громадської безпеки, запобігання адміністративним проступкам і, сприяння у виявлені і розкритті злочинів, а у разі виникнення надзвичайних ситуацій надання невідкладної допомоги потерпілим від нещасних випадків, підтриманні громадського порядку.

Сьогодні в громадському формуванні нараховується 13 чоловік, які забезпечені спеціальними засобами, формою одягу і автомобілем. Громадське формування діє під керівництвом Шепетівського міського відділу УМВС України у Хмельницькій області. Працівники міського відділу проводять навчання з правової та спеціальної підготовки з кандидатами в члени формування, спільні інструктажі. Членами громадського формування разом із особовим складом міліції проводиться патрулювання вулиць міста та забезпечується правопорядок в місцях масового перебування громадян.

У випадку порушення громадського порядку працівники громадського формування разом із співробітниками міліції приймають заходи стосовно них: виїзд на місце події, доставка до відділу міліції, лікувальних закладів тощо.

Члени громадського формування залучаються до у вихідні та святкові дні для патрулювання вулиць і забезпечення громадського порядку під час масових заходів, які відбуваються у місті.

У ході засідання доповідач дав ґрунтовні відповіді на запитання працівників виконавчого комітету.

 

     Споживчий ринок       

      mvs